PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Λιντς 1-2: Επιστροφή στις νίκες με διπλό στο Craven Cottage

Ο Ραφίνια πανηγυρίζει το γκολ του στο Φούλαμ - Λιντς για την Premier League.
Ο Ραφίνια πανηγυρίζει το γκολ του στο Φούλαμ - Λιντς Ⓒ 2021 JUSTIN SETTERFIELD/ASSOCIATED PRESS

Η Λιντς πήρε το διπλό στην έδρα της Φούλαμ με σκορ 1-2 και έτσι μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες. Τα έχουν βρει σκούρα οι Κότατζερς που παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη, η Λιντς πήρε το διπλό στην έδρα της Φούλαμ επικρατώντας 2-1 για την 29η αγωνιστική της Premier League. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Λιντς έφτασε τους 39 πόντους και βρίσκεται στην 11η θέση. Οι Κότατζερς τα έχουν βρει σκούρα, αφού παρέμειναν στους 26 πόντους και είναι στην 18η θέση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 8ο λεπτό με τον Άιλινγκ, ωστόσο μετά από εξέταση στο VAR το γκολ δεν μέτρησε εξαιτίας ενός οριακού οφσάιντ. Στο 29ο λεπτό η Λιντς κατάφερε να πετύχει τελικά το πρώτο της γκολ. Ο Χάρισον έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπάμφορντ σκόραρε.

Ωστόσο, πριν από το τέλος του ημιχρόνου, η Φούλαμ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Λούκμαν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Άντερσεν με πλασέ έγραψε το 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 58ο λεπτό η Λιντς απέκτησε ξανά το προβάδισμα. Ο Μπάμφορντ έκλεψε την μπάλα βγάζοντας στην κόντρα τους φιλοξενούμενους, τροφοδότησε τον Ραφίνια, ο οποίος έγραψε το 1-2.

Φούλαμ: Αρεολά, Αίνα (72' Τετέ), Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον, Ανγκίζα, Ριντ (63' Λόφτους-Τσικ), Λεμινά, Καβαλέιρο, Λούκμαν, Μάτζα (46' Μίτροβιτς)

Λιντς: Μέσλιε, Άιλινγκ, Λιορέντε, Στρούικ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Ραφίνια, Ντάλας, Ρόμπερτς (90+3' Κοχ), Χάρισον, Μπάμφορντ (77' Κλιχ)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ