ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φρίμπονγκ: "Οι Ρωσοι παίκτες πίνουν βότκα το πρωί και τρέχουν σαν τον Μπολτ"

Ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ με τον Αρσέν Βενγκέρ πριν από ματς της Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League
Ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ με τον Αρσέν Βενγκέρ πριν από ματς της Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκανέζος παλαίμαχος μέσος, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, έδωσε σε συνέντευξή του μερικές λεπτομέρειες από την ποδοσφαιρική του περιπέτεια στην Ρωσία πριν μερικά χρόνια ενώ αποκάλυψε ότι έχει στο μυαλό του να ακολουθήσει καριέρα πορνοστάρ.

O Eμάνουελ Φρίμπονγκ έχει να παρουσιάσει ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό βιογραφικο έχοντας φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ αλλά και των Γουλβς, Τσάρλτον και Φούλαμ, ωστόσο η καριέρα του κράτησε λίγο, αφού άρχισε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο το 2011 και σταμάτησε στα 27 του χρόνια το 2019.

Παρόλα αυτά πρόλαβε να παίξει και δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας (2014-16), για λογαριασμό των Ούφα και Άρσεναλ Τούλα, με τον Γκανέζο πρώην μέσο να παραχωρεί συνέντευξη στη ρωσική ιστοσελίδα "Sport24.ru" και να δίνει στη δημοσιότητα ορισμένες άγνωστες ιστορίες από τότε:

"Για την Ρωσία αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η κατάσταση των δρόμων, που είναι πολύ άσχημη. Έχω ζήσει πολύ στην Αγγλία και οι δρόμοι είναι καλοί παντου.

Όταν όμως έφτασα στην Ούφα, σοκαρίστηκα από ένα άλλο πράγμα. Στην Ρωσία οι παίκτες είναι πάντα σε καλή κατάσταση αλλά η αλήθεια είναι πως το πρωί πίνουν βότκα και μετά τρέχουν σαν τον Γιουσέιν Μπολτ", τόνισε μεταξύ άλλων ο Φρίμπονγκ, για να προχωρήσει σε μία ακόμα πιο εντυπωσιακή αποκάλυψη μεταξύ σοβαρού και αστείου:

"Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ούφα και να γίνω ηθοποιός που να παίζει σε ταινίες πορνό μαζί με 20 κορίτσια από την Ρωσία. Η Ούφα είναι ένα μέρος που αγαπώ με όλη μου την καρδιά καθώς και τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί.

Η Ρωσία έχει γίνει ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και θα ήθελα να επιστρέψω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΡΩΣΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ