Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ' Εθνική: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες που προβιβάζονται

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι από τη Γ' Εθνική ανεβαίνουν οκτώ ομάδες αντί για τέσσερις. Δείτε ποιες είναι αυτές που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Η φετινή Γ' Εθνική που διεκόπη λόγω κορονοϊού απαρτιζόταν από οκτώ ομίλους και σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, την άνοδο στη Football League θα κατακτούσαν οι τέσσερις (οι οκτώ πρωτοπόροι των ομίλων θα έδιναν μπαράζ και οι νικητές θα έπαιρναν τον προβιβασμό).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Παρασκευή (29/5) ότι τελικά άνοδο θα κατακτήσουν και οι οκτώ πρώτοι και πως θα πέσουν όσα σωματεία είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας. Για τον όμιλο της Κρήτης σημειώθηκε ότι "δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα".

Ποιες είναι όμως οι ομάδες που παίρνουν το εισιτήριο για τις επαγγελματικές κατηγορίες; Οι εξής: Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕΠ Κοζάνης, Καλλιθέα, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη και Επισκοπή.

Ασφαλώς ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακριβή κατηγορία στην οποία θα παίξουν αυτές οι οκτώ ομάδες, αφού τα σενάρια για αναδιάρθρωση δίνουν και παίρνουν, ενώ τελευταία γίνεται ολοένα και περισσότερο λόγος για Super League 2 με δύο ομίλους, Βορρά - Νότο.

Με βάση όσα ισχύουν έως σήμερα, οι οκτώ ομάδες που προβιβάζονται εξασφαλίζουν παρουσία στη Football League.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ