Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ' Εθνική: Τα έσπασαν λόγω 5άρας

Γ' Εθνική: Τα έσπασαν λόγω 5άρας

Από επεισόδια σημαδεύτηκε το ντέρμπι ανόδου μεταξύ του Ασπρόπυργου και της Καλαμάτας λόγω του... 5-0 (VIDEO).

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ασπρόπυργο και Καλαμάτα για τον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής έκρινε εν πολλοίς την άνοδο στην Football League. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στην βαθμολογία με 2 βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους γηπεδούχους. Έτσι, ο μεταξύ τους αγώνας είχε τον χαρακτήρα "τελικού".

Τα πράγματα όμως, στη διάρκεια του αγώνα δεν πήγαν καθόλου καλά για την "Μαύρη Θύελλα", αφού γνώρισε την συντριβή με 5-0. Οι οπαδοί της βλέποντας τις ελπίδες τους για την άνοδο να εξανεμίζονται, εξοργίστηκαν με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση και αρχικά τα έβαλαν με τους παίκτες της ομάδας βρίζοντας τους.

Κατά την αποχώρηση τους όμως είχαμε και επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις και με φίλους του Ασπροπύργου με πετροπόλεμο και ανταλλαγή φωτοβολίδων.

Αρχικά ξέσπασαν στα καθίσματα που τα πετούσαν σε ένα γήπεδο πίσω από την κερκίδα όπου κάνουν προπόνηση τα τμήματα υποδομής του Ασπροπύργου και μάλιστα παραβίασαν την συρμάτινη περίφραξη εισέβαλαν μέσα σε αυτό καταστρέφοντας τους πάγκους με σκοπό να έρθουν σε μικρή απόσταση από τους φίλους του Ασπροπύργου με τις ρίψεις αντικειμένων εκατέρωθεν να συνεχίζονται.

Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μάλιστα και ένας οπαδός του Ασπρόπυργου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Γ' Εθνική: Ονειρικό γκολ ομάδας της Ρόδου... α λα Ρόμπεν!
ΠΑΟΚ: Η ώρα της επέμβασης στον χιαστό για Μαουρίσιο
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ