Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ' Εθνική: Προβάδισμα για Θεσπρωτό, Ιωνικό και Νέστο Χρυσούπολης

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ / ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ / ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεσπρωτός έκανε την έκπληξη νικώντας στον Βόλο τη Νίκη ενώ ισόπαλες έληξαν οι δυο αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αιολικό - Ιωνικό 2-2 και Τριγλία - Νέστος Χρυσούπολης 0-0 με τους τρεις φιλοξενούμενους να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην Super League 2.

Διεξήχθησαν την Κυριακή το μεσημέρι τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των μπαράζ της Γ' Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2.

Οι τρεις φιλοξενούμενοι Θεσπρωτός, Ιωνικός και Νέστος Χρυσούπολης μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων πήραν προβάδισμα για την άνοδο. Ο Θεσπρωτός έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 1-0 της Νίκης στο Βόλο ενώ ο Ιωνικός πέτυχε δυο γκολ στη Μυτιλήνη και έφυγε με το 2-2 από την αναμέτρηση με τον Αιολικό. Τέλος ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Τριγλία - Νέστος Χρυσούπολης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 0-1

Στο Βόλο ο Θεσπρωτός πήρε τη νίκη με 1-0 μετά από γκολ που πέτυχε στο 29΄ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 60' όταν ο Δερμητζόγλου βρέθηκε κοντά στο γκολ ενώ στο 85' η κεφαλιά του Τσεμπερίδη πέρασε έξω.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς):Αποστολίδης, Παπαδήμας (78' Βουρδάκης), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Τσεμπερίδης (57' Τσιώλης), Μέτσε, Ιορδανίδης, Βουκομάνοβιτς, Κέρι, Μαντζίρης (54' Δερμητζόγλου).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης):Κωνσταντάκος, E. Κωνσταντίνου, Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κασαράτε, Β. Κωνσταντίνου, Γώγος (69' Φουντζούλας), Ευθυμίου (74' Μήτσελος), Μπίκας (89' Μπέρτσος), Πόζογλου (82' Γκόλιας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-2

Δυο εκτός έδρας γκολ πέτυχε στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό ο Ιωνικός και φυσικά αυτό του δίνει το αβαντάζ για τη ρεβάνς της επόμενης Κυριακής για άνοδο στη Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με σουτ του Δημακάκου ενώ στο 45' ο Ιωνικός είχε δοκάρι με τον Κουϊρουκίδη. Ο Αιολικός έφερε το ματς στα ίσια στο 57' με κεφαλιά του Τζόρνταν και έφτασε στην ανατροπή στο 76' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπράκη.

Ο Ιωνικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 80' έφερε και πάλι το ματς στα ίσια με πλασέ του Γκοτσουλιά.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος):Κούμπας, Μπούζουρας, Κρητικός (45' Λαμπράκης) , Ταχιάς, Βαλλιός, Κατσίκης (83' Λαλάς), Τσουβαλτζίδης, Τσομπανέλλης, Ποτουρίδης (86' Σεφουλάι), Διαμαντίδης, Τζόρνταν.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης):Κουρεπίνης, Ατματζίδης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Γκοτζουλιάς, Μακρίδης, Πογοσιάν, Θέος (76' Σαμιός), Κατσικογιάννης (58' Καρέλης), Καΐρακίδης.

ΤΡΙΓΛΙΑ - ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στην Τριγλία και το Νέστο Χρυσούπολης με τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης):Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83' Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75' Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Αθανασίου, Μαϊδανός (93' Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Νίκ. (58' Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88' Τσαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλιτσιώτης (85' Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟ Τριγλίας - Νέστος Χρυσούπολης 0-0
Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός 0-1
Αιολικός - Ιωνικός 2-2
Διαγόρας Ρόδου - Καλαμάτα (8/5)

Κυριακή 12 Μαΐου, 17:00

Νέστος Χρυσούπολης - ΠΟ Τριγλίας
Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου
Ιωνικός - Αιολικός
Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου (15/5)

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ