ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Έλειπε χρόνια από την ΑΕΚ τέτοιος εξτρέμ σαν τον Γκαρσία"

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Κώστας Γαλανόπουλος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, στάθηκε στην οπισθοχώρηση της ομάδας και τα "δώρα" στον ΠΑΟΚ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Μανόλο Χιμένεθ να πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ένωσης στάθηκε στην οπισθοχώρηση της ομάδας και τα "δώρα" στον ΠΑΟΚ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Λιβάι Γκαρσία.

"Μπήκαμε καλά και οπισθοχωρήσαμε. Το κάναμε και στο δεύτερο μέρος. Το πληρώσαμε δύο φορές. Νομίζω ότι πρέπει να το λύσουμε μεταξύ μας με τα ματς και με την ψυχολογία που έχουμε σιγά-σιγά.

Είναι σημαντικό γιατί μας στέρησε δύο βαθμούς. Χρειαζόμαστε δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στις στατικές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος δίναμε συνέχεια δώρα στον αντίπαλο. Το πληρώσαμε. Είναι τιμή μου για τον προπονητή και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια.

Δίνω το 100%. Δεν έκανα κάτι λιγότερο ή περισσότερο. Αυτό ξέρω, αυτό κάνω. Δεν είμαι εξτρέμ, ούτε μπορώ να κάνω τις ενέργειες του Λιβάι.

Μπαίνω σε ματς ειδικών συνθηκών. Είναι το πρώτο γκολ σε ντέρμπι, το ήθελα και το περίμενα. Και με τον Μανόλο και μετά τον τραυματισμό μου έχω γυρίσει πιο ώριμος.

Θέλαμε να κάνουμε μια υπεραριθμία, έπαιξα ως αριστερός εξτρέμ αν και δεν είμαι. Ο Λιβάι έκανε ευκαιρίες. Έλειπε χρόνια από την ΑΕΚ ένας τέτοιος εξτρέμ και μπορεί να βοηθήσει πολύ", υποστήριξε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ