ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ: Επίσημα δικός της ο Ελαμπντελαουί

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ είναι με κάθε επισημότητα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με την τουρκική ομάδα να κάνει γνωστή την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχαιρέτησε από τις 8 Αυγούστου τον Ολυμπιακό ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις 15 Αυγούστου η Γαλατάσαραϊ είχε προαναγγείλει την έναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων με τον πρώην παίκτη των ερυθρολεύκων.

Τελικά, η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την τουρκική ομάδα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

"Είναι ένας πολύτιμος παίκτης που ήταν αρχηγός στην Νορβηγία και τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα υπηρετήσει την Γαλατάσαραϊ για πολλά χρόνια και θα φέρει επιτυχίες. Είναι μία μεταγραφή ευεργετική και για τις δύο πλευρές" ανέφερε ο πρόεδρος των Τούρκων.

Μάλιστα, στο βίντεο της παρούσιασης του 28χρονου δεξιού μπακ εμφανίζεται η Νανά Μούσκουρη τραγουδώντας το κομμάτι "Μίλησε μου", το οποίο έχει γίνει και σε εκτέλεση στα τουρκικά, με τους φίλους της Γαλατά να το χρησιμοποιούν ως σύνθημα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, για το θέμα του συμβολαίου του, για την ιστορία στο Ρέντη που δεν θα ξεχάσει ποτέ και τα κλάματα στο "αντίο" στους ερυθρόλευκους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ