ΜΙΛΑΝ

Gazzetta dello Sport: "Ο Ραϊόλα βρήκε τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ήθελε για Ντοναρούμα"

O Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πανηγυρίζει νίκη της Μίλαν κόντρα στην Φιορεντίνα για την Serie A )
O Τζανλουίτζι Ντοναρούμα πανηγυρίζει νίκη της Μίλαν κόντρα στην Φιορεντίνα για την Serie A AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την ώρα που μοιάζουν να έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μίλαν και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα για το νέο συμβόλαιό του, η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως ο Ραϊόλα έχει πρόταση 12 εκατομμυρίων ετησίως για τον παίκτη.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα οδεύει προς τους τελευταίους μήνες της συνεργασίας του με την Μίλαν και όσο δεν έρχεται συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης τους, τόσο αυξάνονται πιθανότητες να κουνήσει μαντήλι το καλοκαίρι ο "Τζίτζο".

Σύμφωνα μάλιστα με την "Gazzetta dello Sport" υπάρχει πλέον μεγάλη οικονομική διαφορά που δύσκολα θα καλυφθεί, αφού η Μίλαν εμφανίζεται μεν διατεθειμένη να ανέβει από τα 6 στα 8 εκατομμύρια ευρώ αλλά ο Μίνο Ραϊόλα εξασφάλισε πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τον πελάτη του.

Το ίδιο μέσο είχε ισχυριστεί πριν λίγα 24ωρα πως η στάση αναμονής από την πλευρά του παίκτη είχε να κάνει με το γεγονός πως ήθελε να δει αν η Μίλαν θα έκλεινε θέση στο Champions League, ωστόσο τώρα φαίνεται να υπάρχει νέος και ισχυρός ανταγωνιστής των ροσονέρι.

Αυτός ενδεχομένως να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ιταλική εφημερίδα να εκτιμάει πως η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Κέιλορ Νάβας και να επενδύσει στον Ντοναρούμα, με δεδομένο πως είναι μολις 22 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ