ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπεκενμπάουερ: "Τώρα όλοι γελούν με εμάς"

Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Ισπανία στο Nations League
Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας απογοητευμένοι AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη βαριά ήττα της Γερμανίας από την Ισπανία, τονίζοντας ότι η απουσία ενός ηγέτη είναι το βασικό πρόβλημα της εθνικής.

Δύσκολα θα ξεχάσουν οι Γερμανοί το βράδυ της Τρίτης (17/11), όπου η εθνική ομάδα συνετρίβη με 6-0 από την Ισπανία για το Nations League και σημείωσε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της.

Η εικόνα που παρουσίασαν τα "πάντσερ" ήταν αποκαρδιωτική και κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του γερμανικού ποδοσφαίρου και πρώην διεθνής, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, μίλησε στην εφημερίδα Bild για το ματς της Τρίτης και δεν έκρυψε την απογοήτευση και την ντροπή που αισθάνεται για την εικόνα της εθνικής:

"Δεν ήταν καθόλου η γερμανική ομάδα. Ήταν ένα μπλακάουτ. Τώρα όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας. Ευτυχώς, τέτοια πράγματα σπάνια συμβαίνουν σε μια εθνική ομάδα, αλλά υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας στην ομάδα του Γιοάχιμ Λεβ. Δεν έχω δει την ωριμότητα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά χρειάζονται ηγέτες", τόνισε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, η συμβουλή του παλαίμαχου Γερμανού είναι να επιστρέψει στην ομάδα ο Τόμας Μίλερ: "Θα βοηθούσε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές, όπως κάνει και με την Μπάγερν".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ