ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρή κριτική του γερμανικού Τύπου στην εθνική Γερμανίας

Ο Εμρέ Τσαν πεσμένος στο χορτάρι στην αναμέτρηση με την Βόρεια Μακεδονία
Ο Εμρέ Τσαν πεσμένος στο χορτάρι στην αναμέτρηση με την Βόρεια Μακεδονία AP

Ο γερμανικός Τύπος ασκεί σκληρή κριτική στην εθνική Γερμανίας για την ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική την ήττα των "πάντσερ".

Η Βόρεια Μακεδονία πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην εθνική Γερμανίας εκτός έδρας, για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022. Ο Γερμανικός τύπος ασκεί σκληρή κριτική στον Γιόακιμ Λεβ και τους παίκτες του,

Συγκεκριμένα, η "Bild" αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του "Τι ντροπή" και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: "Ναι, η Βόρεια Μακεδονία, ένας ποδοσφαιρικός νάνος, 65ος στην κατάταξη της FIFA, όπου μόνο τέσσερις παίκτες παίζουν στα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μετά από μια τέτοια «ιστορική ντροπή, δεν αξίζει να πάτε εκεί".

Το περιοδικό Kicker ανέφερε: "Μία κακή έκπληξη", ενώ η Die Welt σχολιάζει με το περιεκτικό αλλά γεμάτο νόημα μήνυμά της ότι: "Η Γερμανία γελοιοποιήθηκε". Ο αθλητικός διευθυντής της "Bild" ανέφερε ότι "Τέλειωσε Γιόγκι", κάνοντας αναφορά στον Ραλφ Ράγκνικ, το όνομα του οποίου παίζει για την αντικατάσταση του Λεβ στον πάγκο των "πάντσερ".

Το σχόλιο του διεθυντή της Bild για τον Γιόακιμ Λεβ
Το σχόλιο του διεθυντή της Bild για τον Γιόακιμ Λεβ PRINT SCREEN / BILD


Photo Credits: Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ