ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γιαννίκης: "Σα και Χασάν έδειξαν την κλάση τους, θα διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε στο δεύτερο ματς"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην ποιότητα των Ζοζέ Σα και Αχμέντ Χασάν, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΣ θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε τον Ολυμπιακό για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ποιότητα του σκόρερ των ερυθρολεύκων Αχμέντ Χασάν αλλά και στον Ζοζέ Σα, ο οποίος πραγματοποιήσει δύο πολύτιμες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Μιλιντσεάνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στη COSMOTE: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί για 70 λεπτά κάναμε ένα καλό ματς. Προηγηθήκαμε στο σκορ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά έδειξαν την κλάση τους ο Σα και ο Χασάν στο γκολ του".

"Με όλο τον σεβασμό που έχω στον κ. Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει την κλάση. Θα μπορούσαμε εμείς να πετύχουμε το 2-0, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα".

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε και θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο Καραϊσκάκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ