ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: "Δεν σκέφτομαι τώρα το συμβόλαιο μου"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με την φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ρωτήθηκε για την αναπροσαρμογή που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ και απάντησε ότι τώρα έχει το μυαλό του μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και κυρίως τον αγώνα με την Ομόνοια.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (22/10) με την Ομόνοια. Σε αυτήν ο ακραίος αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο για την ύψιστη τιμή που είναι για αυτόν να είναι ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ. "Είναι εξαιρετικό συναίσθημα να φοράς το περιβραχιόνιο. Ευχαριστώ το Φερνάντο που μου το έδωσε. Νιώθω ευλογημένος" είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια: "Έχουμε παρακολουθήσει την Ομόνοια. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Αν βγούμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτό που ξέρουμε, το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι το πότε θα βάλουμε γκολ για να πάρουμε τη νίκη".

Για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες. Νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε στις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πέρυσι μας κόστισε που δεν παίξαμε Ευρώπη".

Για το γεγονός ότι απέναντι σε ΑΕΚ και Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε: "Στα προηγούμενα τρία μεγάλα παιχνίδια ήμαστε καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Είμαστε προβληματισμένοι, το δουλεύουμε και νομίζω ότι δεν θα αργήσουν να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα".

Για τη δική του πορεία και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του: "Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μία διαφήμιση για όλους τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να μεγαλώσουμε κι εμείς ως παίκτες και να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τώρα και την ομάδα μου και δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο μου. Σκέφτομαι μόνο τον αγώνα με την Ομόνοια".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ