ΓΑΛΛΙΑ

Γιασίν Μπενζιά: Εχασε το δάκτυλό του, αλλά επέστρεψε στο γήπεδο

Ο Μπενζιά κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό
Ο Μπενζιά κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπενζιά, που είχε ατύχημα με αυτοκίνητο τύπου buggy τον περασμένο Μάιο, έχασε τελικά το δάκτυλό του στο αριστερό χέρι, όμως το 2021 ξεκίνησε γι' αυτόν ιδανικά, αφού επέστρεψε στο γήπεδο.

Στις 28 Μαΐου ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπενζιά, είχε ατύχημα με αυτοκίνητο τύπου buggy, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το αριστερό του χέρι. Από τότε όλοι γνωρίζαμε πως η κατάσταση του Αλγερινού, που ανήκει στη Ντιζόν, ήταν σοβαρή.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Στεφάν Ζομπάρ, είχε πει άλλωστε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC: "Ο Γιασίν έχει πράγματι τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και δίνει μάχη για να ανακτήσει τη φυσική ακεραιότητα του χεριού του, την κινητικότητα του χεριού του. Έχει άλλα προβλήματα τώρα από το να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν τον ξανάβλεπα με ποδοσφαιρικά παπούτσια".

Αυτή η μέρα έφτασε! Την 1η Ιανουαρίου ο 26χρονος πάτησε ξανά το πόδι του στο γήπεδο, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, έχοντας χάσει το ένα του δάκτυλο. "Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά. Εξαρτάται από το πώς θα αντιδράσει το σώμα μου στην προπόνηση" ανέφερε ο πρώην "ερυθρόλευκος".

Ο Μπενζιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, υπέγραψε στη Ντιζόν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ