ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γιατροί Ελαμπντελαουί: "Πότε θα παίξει; Λάθος ερώτηση..."

Γιατροί Ελαμπντελαουί: "Πότε θα παίξει; Λάθος ερώτηση..."
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός τον Οκτώβριο του 2018 EUROKINISSI

Ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ, υποστήριξε πως είναι εντελώς αβάσιμο να γίνεται τώρα λόγος για το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού το σημαντικότερο είναι η κατάσταση των ματιών και το πότε θα ανακτήσει την υγεία του.

Ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ, και ο συνάδελφός του, Βεντάτ Καγιά, βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία της υγείας του Νορβηγού μπακ. Ο Ιντσέ ανέφερε πως τώρα το θέμα δεν είναι αν και πότε θα επιστρέψει στη δράση ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.

"Σήμερα κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα. Η προτεραιότητά μας είναι να ανακτήσει την υγεία του. Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών".

Από την πλευρά του ο γιατρός Βεντάτ Καγιά, επεσήμανε: "Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό".

Το θλιβερό περιστατικό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τα πυροτεχνήματα που έσκασαν στο χέρι του και του προκάλεσαν βλάβη στα μάτια, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Γαλατά, Μουσταφά Τζενγκίζ, μίλησε στο SPORT24 και ανέφερε: "Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον και τις ανησυχίες των Ελλήνων για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τον επισκέφθηκα σήμερα στο νοσοκομείο. Όσοι αγαπούν τον Ομάρ θέλω να γνωρίζουν πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και φροντίζεται από τους καλύτερους γιατρούς της Τουρκίας. Εμείς, ως Γαλατασαράι, κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει γρήγορα στην οικογένειά του. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους του στην Ελλάδα πως ο Ομάρ σύντομα θα αναρρώσει και θα είναι καλά".

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ