Ο Μίλαν Γιόβιτς, πατέρας του επιθετικού της Ρεάλ, Λούκα, ξέσπασε με αφορμή τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι εισαγγελείς στη Σερβία ζητούν εξάμηνη φυλάκιση για τον γιο του, επειδή έσπασε την καραντίνα στη χώρα του.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Λούκα Γιόβιτς έσπασε την καραντίνα, καθώς όχι μόνο δεν έμεινε στο σπίτι του, αλλά ταξίδεψε στην πατρίδα του. Ο 22χρονος όπως αποκάλυψε η σερβική εφημερίδα, Blic, και αναδημοσίευσε σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος βρέθηκε στο Βελιγράδι για να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του.

ADVERTISING

Ο Εισαγγελέας του Βελιγραδίου πρότεινε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για τον επιθετικό της Ρεάλ επειδή "δεν συμμορφώθηκε με τα πρωτόκολλα υγείας μετά την επιστροφή του από την Ισπανία". Η ποινή αν του επιβληθεί μπορεί να είναι εξαγοράσιμη ωστόσο ο Γιόβιτς σίγουρα θα πληρώσει αρκετά για την απερισκεψία του.

ADVERTISING

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Μίλαν, ξέσπασε με αφορμή τα δημοσιεύματα και ανέφερε στη σερβική εφημερίδα Novosti: "Δεν πρόκειται να μιλήσω, γιατί αν το κάνω πολλοί θα καταλήξουν εκεί που θέλουν να πάει ο Λούκα, στη φυλακή. Ένας Σέρβος μπορεί να συγχωρήσει έναν άλλον Σέρβο για οτιδήποτε, μόνο την επιτυχία του δεν συγχωρούν".