ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπολτ για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα γρηγορότερος"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει ένα γκολ του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2018
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει ένα γκολ του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2018 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI, FILE

Ο Γιουσέιν Μπολτ μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο αθλητή τονίζοντας ότι σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι πιο γρήγορος από εκείνον.

Η αγάπη του Γιουσέιν Μπολτ για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Άλλωστε, κι εκείνος προσπάθησε έστω και στα 32 του να κάνει καριέρα χωρίς όμως επιτυχία.

Βέβαια, αυτό μικρή σημασία έχει για τον μύθο των σπριντ. Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100 και 200μ. απολαμβάνει πλέον την οικογένεια του μακριά από το άγχος του πρωταθλητισμού.

Ωστόσο, ο Γιουσέιν Μπολτ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε και για το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα ο Τζαμαϊκανός αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως τον θεωρεί τον κορυφαίο αθλητή στον πλανήτη.

"Σίγουρα ο Κριστιάνο είναι πιο γρήγορος από μένα. Για μένα είναι ο κορυφαίος αθλητής. Είναι πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Εργάζεται σκληρά και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Αυτή τη στιγμή σίγουρα νομίζω ότι θα ήταν γρηγορότερος από μένα", τόνισε χαρακτηριστικά για τον Πορτογάλο επιθετικό της Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ