Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Oι σημαίες της Γιουβέντους θα παραμείνουν γι' ακόμα μία σεζόν στον ιστό τους. Οι "μπιανκονέρι" ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

ADVERTISING

Οι δύο θρύλοι της "Γιούβε", ηλικίας 42 και 35 ετών αντίστοιχα, δεν αποτελούν βασικές επιλογές την εφετινή σεζόν στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τα αποδυτήρια.

Ο Μπουφόν μετράει 13 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Κιελίνι ένα τρεις συμμετοχές και ένα γκολ, αφού έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών, απουσιάζοντας από το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αφού είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

O Μπουφόν έχει συνολικά 669 συμμετοχές με τους "μπιανκονέρι", έχοντας κατακτήσει εννιά πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και έξι ιταλικά Super Cup. Στον αντίποδα, ο Κιελίνι έχει οχτώ πρωταθλήματα, τέσσερα Coppa Italia και ισάριθμα ιταλικά Super Cup.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth