SERIE A

Γιουβέντους - Λάτσιο: Ανατροπή με μαγεία Ραμπιό και ξέσπασμα Μοράτα

O Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους γκολ του κόντρα στην Νάπολι
O Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους γκολ του κόντρα στην Νάπολι Ⓒ 2020 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο άνοιξε το σκορ στο 14' με τον Κορέα όμως η Γιουβέντους έφερε τούμπα την κατάσταση, χάρη σε μία υπέροχη έμπνευση του Ραμπιό στο 39' αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του Άλβαρο Μοράτα στο δεύτερο ημίχρονο (VIDEOS).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε αρχικά στον πάγκο της Γιουβέντους και αυτό σε συνδυασμό με το γκολ του Κορέα στο 14', έκανε τους φίλους της βέκια σινιόρα να αισθανθούν ιδιαιτέρως άβολα, όμως οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο όχι μόνο μπόρεσαν να φέρουν γρήγορα το ματς σε ισορροπία αλλά πριν συμπληρωθεί μία αγωνιστική ώρα είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η αρχή έγινε στο 39', με τον Ραμπιό να μπαίνει στην περιοχή των αετών από τα αριστερά και να κάνει το 1-1 με ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερό που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ρέινα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Μοράτα να ακολουθήσει στο χορό των μπιανκονέρι τερμάτων. Στο 57' βγήκε ταχύτατα στον κενό χώρο και αξιοποίησε ιδανικά ασίστ του Κιέζα για να εκτελέσει τον Ισπανό γκολκίπερ της Λάτσιο με το αριστερό ενώ στο 60' έκανε δύο τα προσωπικά του τέρμα, γράφοντας το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Photo Credits: ⓒ 2020 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ