SERIE A

Γιουβέντους - Ρόμα: Ο Ρονάλντο έκανε το 1-0 με το 16ο φετινό του γκολ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A Ⓒ 2021 MARCO ALPOZZI/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο Γιουβέντους - Ρόμα με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή στο 13ο λεπτό και έφτασε τα 16 γκολ στη φετινή Serie A όπου ηγείται στον πίνακα των σκόρερ (VIDEO).

Μία ημέρα μετά τα 36α γενέθλιά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να κεράσει τους συμπαίκτες του εντός γηπέδου καθώς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ρόμα στο Τορίνο, για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Αυτό έγινε στο 10ο λεπτό, με τον Άλεξ Σάντρο να κάνει ωραία προσπάθεια από την αριστερή πτέρυγα και να βρίσκει τον Μοράτα, αυτόν να τροφοδοτεί τον Ρονάλντο και τον CR7 να γυρίζει εξαιρετικά το σώμα του και με εκπληκτικό συρτό σουτ να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πάου Λόπεθ για το 1-0.

Με το τέρμα αυτό, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 16 στη φετινή Serie A όπου είναι πρώτος σκόρερ (2ος ο Ρομελού Λουκακού με 14) ενώ συνολικά έχει συμμετοχή σε 84 γκολ της βέκια σινιόρα στο πρωτάθλημα από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία (καλοκαίρι 2018), με 68 γκολ και 16 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Marco Alpozzi/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ