SERIE A

Γιουβέντους - Σπέτσια 3-0: Ξέσπασε στο τελευταίο ημίωρο η κυρία

Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Κροτόνε για την Serie A.
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Κροτόνε Ⓒ 2021 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

H Γιουβέντους βρήκε τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο και έφτασε σε άνετο 3-0 επί της Σπέτσια στο Τορίνο που την έφερε στο -7 απο την πρωτοπόρο Ίντερ. Έπιασε πέναλτι στο 90+6' ο Στσέσνι (VIDEO).

Επιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους μετά το 1-1 του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της Βερόνα, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να επικρατεί με 3-0 της νεοφώτιστης Σπέτσια σε ματς για την 25η αγωνιστική της Serie A και να μειώνει σε επτά πόντους την απόστασή της από την κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο η βέκια σινιόρα ήταν υποτονική και η καλύτερη στιγμή της ήρθε στο 42', με το σουτ του Ρονάλντο που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 61' ο Πίρλο έριξε στο ματς τους Μοράτα και Μπερναρντέσκι και στο αμέσως επόμενο λεπτό δικαιώθηκε, με τον Ιταλό εξτρέμ να βγάζει την ασίστ και τον Ισπανό φορ να γίνεται σκόρερ γράφοντας το 1-0 για τους μπιανκονέρι.

Στο 71' έγινε το 2-0 από τον Κιέζα και στο 89' το 3-0 από τον Ρονάλντο (έφτασε τα 20 γκολ στη φετινή Serie A και τα 767 στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Πελέ), με τον Στσέσνι να κρατάει μάλιστα αυτό το σκορ αποκρούοντας στο 90+6' εκτέλεση πέναλτι από τον Γκαλαμπίνοφ.



Αξίζει να σημειωθεί πως με το γκολ του λίγο πριν το φινάλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που για 12 διαδοχικές σεζόν σκοράρει τουλάχιστον 20 ανά σεζόν στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Φραμπότα (61' Μπερναρντέσκι), Σάντρο, Κιέζα (72' Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Ραμπιό, ΜακΚένι (61' Μοράτα), Κουλουσέβσκι (88' Ντι Πάρντο), Ρονάλντο

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Μαρκίτσα (86' Μπαστόνι), Γκιάζι, Φαρίας (73' Βέρντε), Ενζολά (72' Γκαλαμπίνοφ), Τέρτσι, Εστέβες, Ματζόρε (72' Ακάμπορα), Έρλικ, Βινιάλι, Λέο Σένα (86' Αγκούμε)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 2 Μαρτίου

Λάτσιο - Τορίνο (Αναβλήθηκε)

Γιουβέντους - Σπέτσια 3-0 (62' Μοράτα, 71' Κιέζα, 89' Ρονάλντο)

Τετάρτη 3 Μαρτίου

Σασουόλο - Νάπολι (19:30)

Μίλαν - Ουντινέζε (21:45)

Αταλάντα - Κροτόνε

Μπενεβέντο - Βερόνα

Κάλιαρι - Μπολόνια

Φιορεντίνα - Ρόμα

Τζένοα - Σαμπντόρια

Πέμπτη 4 Μαρτίου

Πάρμα - Ίντερ (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Ap Image

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ