ΠΑΟΚ

Γκαρσία για τα κόκκινα μάτια του: "Είμαι 43 ετών και δεν βλέπω καλά"

Ο Πάμπλο Γκαρσία από το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
Ο Πάμπλο Γκαρσία από το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία ερωτηθείς για το αν τα μάτια του είναι κόκκινα εξαιτίας της έντασης του αγώνα, απάντησε με... ντρίμπλα αναφέροντας ότι είναι 43 ετών και δεν βλέπει καλά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πάμπλο Γκαρσία ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης απ' το PAOK TV για το αν τα κοκκινισμένα του μάτια είναι προϊόν της έντασης του αγώνα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός απάντησε έξυπνα τονίζοντας ότι είναι 43 ετών και πλέον δεν βλέπει καλά. Έτσι επιλέγει να τρώει ψάρια και καρότα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για το ματς: "Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση που υπάρχει. Είναι κάποιες συγκεκριμένες στιγμές που ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα. Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά που κρίνουν πρόκριση στον τελικό. Έχω αποδείξει πολλές φορές ότι είμαι θιασώτης άλλου είδους ποδοσφαίρου. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο για να έρθει η επιτυχία έχει πολλούς δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις.

Από τη δική μου την πλευρά, κοιτάζω να διαβάζω όσο καλύτερα μπορώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλη ομάδα και να δώσω στους ποδοσφαιριστές μου ό,τι καλύτερο γίνεται για να αισθάνονται άνετα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν τα κοκκινισμένα μάτια του είναι αποτέλεσμα της έντασης: "Είμαι 43 ετών και πλέον δεν βλέπω και τόσο καλά. Προσπαθώ να τρώω ψάρι και καρότα".

Για τη συνέχεια: "Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα ακόμη. Είναι απλώς ένα μικρό βήμα. Απομένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας για να πάμε στον τελικό. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα και θεωρώ ότι σε κρίσιμες στιγμές βγαίνουν μπροστά οι χαρακτήρες και οι άντρες".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ