ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Να φτιάξουμε μια βάση για έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό"

Ο Γκαρσία στο ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ
Ο Γκαρσία στο ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από τον Αστέρα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, στον τρόπο βελτίωσης αλλά και το μεγάλο στόχο που έχει θέσει.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 2-1 με τον Πάμπλο Γκαρσία να στέκεται στα λάθη της ομάδας του. Ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε και στην απουσία των Τζόλη, Ζίβκοβιτς αλλά και στο μεγάλο στόχο που έχει θέσει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVΑ:

Για το που αποδίδει την ήττα στην Τρίπολη: "Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είχαμε ευκαιρίες για γκολ, μας έλειψαν οι κινήσεις στον χώρο κι αυτό γιατί παρόλο που είχαμε την κατοχή δεν κάναμε κινήσεις για να δημιουργήσουμε ανοργανωσιά στην αντίπαλη άμυνα. Και ο αντίπαλος δούλεψε πολύ, ήταν καλός στις δεύτερες μπάλες, το δουλέψαμε πολύ και εμείς αυτό, αλλά δυσκολευτήκαμε σήμερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Θα βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά σήμερα και θα συνεχίσουμε, αυτός είναι ο δρόμος".

Για το κατά πόσο έλειψαν οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς που δεν ξεκίνησαν: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τα μικροπροβλήματα, οι ατυχίες, είχαμε παίκτες που ήταν διαθέσιμοι για το παιχνίδι. Αυτοί που παίζουν πάντα πρέπει να αρπάζουν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν. Όλοι πήραν ευκαιρίες και πρέπει να βελτιωθούμε σε όσα κομμάτια του παιχνιδιού μας πρέπει να βελτιωθούμε".

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Εμείς θέλουμε να παίζει η ομάδα καλά. Και αν το κάνουμε θα έρθουν οι νίκες. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και με τον τρόπο αυτό να αποβάλλουμε την νευρικότητα που έχουμε σε κάποιες περιόδους του αγώνα και να βάλουμε τις βάσεις για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Να μην κοιτάμε μόνο το σήμερα. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια βάση για να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ