ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Όλα τα τελευταία παιχνίδια δείχνουν τον χαρακτήρα μας"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στο τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τόνισε ότι τα τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου και τα συνεχόμενα ντέρμπι δείχνουν τον χαρακτήρα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα playoffs της Super League Interwetten. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στη Nova μετά από το τέλος του παιχνιδιού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του δίνει τελευταία μόνο ντέρμπι και έχει δείξει τον χαρακτήρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για το ματς: "Νομίζω ότι το πλάνο που είχαμε, βγήκε αρκετά καλά, έτσι όπως είχαμε μιλήσει και προπονηθεί. Έχουμε αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια με αυτόν τον αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ από την πλευρά μου είναι να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο αυτούς που έπαιξαν αλλά όλο το ρόστερ. 'Εχουμε 25 ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα πάμε ως το τέλος σε αυτόν τον πόλεμο".

Για τις αλλαγές στο ημίχρονο: "Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Και οι δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν στην ανάπαυλα έκαναν καλή δουλειά, αλλά εκείνη τη στιγμή θέλαμε να φρεσκάρουμε την επιθετική μας λειτουργία, να εκμεταλλευτούμε τους χώρους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στα όρια τους επειδή παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Γι’ αυτό πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να μπουν να προσφέρουν. Κάποιες φορές οι αλλαγές βγαίνουν, κάποιες άλλες όχι. Δε σημαίνει ότι πάντα ένας ποδοσφαιριστής θα μπαίνει και θα βάζει γκολ".

Για τη νίκη: "Όλα τα τελευταία παιχνίδια δείχνουν τον χαρακτήρα μας. Δίνουμε μόνο ντέρμπι τον τελευταίο μήνα. Την Κυριακή ακολουθεί ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ