ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Κάποια λάθη μάς στοίχισαν"

Ο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στάθηκε τόσο στην επιθετική συμπεριφορά, όσο και στα λάθη των παικτών του στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την ΑΕΚ. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές μέσα στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten.

"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι, η αλήθεια είναι ότι στο επιθετικό κομμάτι δεν ήμασταν καλοί. Κάποια λάθη που κάναμε μας στοίχισαν. Ωστόσο, σίγουρα, το θετικό είναι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε. Όχι με καλό ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα όπλα.

Και ο αντίπαλος παίζει, όχι μόνο εμείς. Όπως βλέπουμε στα τελευταία ματς η ΑΕΚ είναι στιβαρή ομάδα, δυσκολεύεσαι και παίζει για το μηδέν πίσω.

Ήταν ένα ντέρμπι, το περιμέναμε. Θα ξεκουραστούμε, έγινε προσπάθεια. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά καθώς δύο φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο ματς, το οποίο επίσης είναι ένα ντέρμπι".

Για τις μεταγραφές: "Όταν έρχονται νέοι παίκτες, έρχονται για να βοηθήσουν. Πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να προσαρμοστούν. Γιατί από την άλλη όταν έχουμε νεαρούς παίκτες, είναι λογικό από τη στιγμή που δεν έχουν εμπειρία, μπορούν να κάνουν λάθη. Δεν το λέω για τον Περέιρα, γενικά. Είναι λογικό να κάνουν λάθη. Είμαι ικανοποιημένος και από τον Περέιρα κι από τα άλλα παιδιά".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ