ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Για μένα δεν έχουν σημασία τα ονόματα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Πάμπλο Γκαρσία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη (0-3) επί του ΟΦΗ. Τι είπε για Βιεϊρίνια, Γιαννούλη και γιατί δεν ξεκίνησε τον Τζόλη βασικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από την Κρήτη νικώντας (0-3) τον ΟΦΗ - που έπαιζε από το 26' με παίκτη λιγότερο - με τρία γκολ σε ένα 20λεπτο.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, υποστήριξε ότι για τον ίδιον δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά η λειτουργία της ομάδας κι έφερε τα παραδείγματα των Βιεϊρίνια και Περέιρα. Σχολίασε τη μετακίνηση του Γιαννούλη στη Νόριτς και εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Τζόλη κόντρα στον Ολυμπιακό.

"Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι, προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι. Επίσης θετικό για εμάς είναι ότι έπαιξαν κάποιοι νέοι και ότι η λειτουργία της ομάδα ήταν καλή. Κάναμε γκολ επίσης που είναι σημαντικό για εμάς αλλά το σημαντικότερο είναι η απόδοση και η λειτουργία της ομάδας και ότι οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν ανταποκρίθηκαν", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την αποβολή του Βάτερμαν: "Πράγματι όταν μια ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται πιο δύσκολο γιατί ο αντίπαλος προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω και να είναι συμπαγής. Για εμάς ήταν σημαντικό να μην χαλαρώσουμε καθόλου, θέλαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πλάνο είτε ο αντίπαλος παίζει με δέκα είτε με έντεκα".

Για την αποχώρηση του Γιαννούλη: "Εφυγε ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, έχουμε τον Περέιρα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με τον οποίο πρέπει να έχουμε υπομονή, μέχρι να βρει ρυθμό και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι μπήκε στην εξίσωσή. Για εμένα δεν έχουν σημασία τα ονόματα αλλά η λειτουργία της ομάδας. Το όνειρο μου είναι να δημιουργήσω μια δυνατή ομάδα είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά αλλά για εμένα η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο και αυτό το εννοώ και από τις δύο όψεις. Ο Βιεϊρίνια είναι 35χρονών αλλά είναι τέλειος για να παίξει. Για εμένα όποιος ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά θα ανταμειφθεί, το δικό μου το όνειρο είναι να φτιάξω μια πολύ δυνατή ομάδα με ένα πλάνο που θα ακολουθείτε πιστά".

Γιατί δεν ξεκίνησε τον Τζόλη κόντρα στον Ολυμπιακό: "Δεν ήταν ιδιαίτερος τακτικός λόγος, ήταν καταπονημένος από τα παιχνίδια. Έχουμε ανθρώπους για την φυσική κατάσταση που έκριναν ότι είχε επιβαρυνθεί και για αυτό αποφασίσαμε να μην παίξει. Παρόλο που ειναι νεαρός και οι περισσότεροι θα υποθέσουν πως είναι εύκολο να αποθεραπευτεί δεν είναι εύκολο, θέλει ξεκούραση και βέβαια αν παραδείγματος χάρη το σουτ δεν πήγαινε στο δοκάρι αλλά μέσα δεν θα απαντούσαμε σε αυτή τη ερώτηση".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ