ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Ο Ζλάταν είναι ακόμα πιο δυνατός τώρα απ' ότι πριν 10-12 χρόνια"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Ίντερ - Μίλαν
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει στο Ίντερ - Μίλαν SPADA/LAPRESSE VIA AP

Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, έπλεξε το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, μετά απ' την ήττα των παρτενοπέι από την Μίλαν.

Η Μίλαν επικράτησε 3-1 της Νάπολι στο Σαν Πάολο με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Σουηδός στράικερ σκόραρε τα δύο γκολ των ροσονέρι και έφτασε τα δέκα γκολ συνολικά στην Serie A.

Ο Τζενάρο Γκατούζο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του Ζλάταν τονίζοντας ότι είναι ακόμη πιο δυνατός σε σχέση με 12 χρόνια πριν.

"Η Μίλαν πιστεύει στον Ίμπρα. Πιστεύουν 100% σε ό,τι κάνουν. Μοιάζει νομίζω πιο δυνατός τώρα απ' ότι πριν 10-12 χρόνια. Του βγάζουν σέντρες, γιατί ξέρουν ότι στο τέλος θα τις πάρει" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Γκατούζο μίλησε και για την ήττα της ομάδας του αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την προετοιμασία του παιχνιδιού: "Λάθη γίνονται. Τα κάναμε όλα μόνοι μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δημιουργήσαμε φάσεις και γι' αυτούς.

Είμαι ο υπεύθυνος και κάθε φορά που έχουμε να δώσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, κάτι γίνεται. Πρέπει να βάλουμε υψηλότερους στόχους. Είναι δικό μου πρόβλημα, αφού δεν μπορώ να δώσω σωστή κατεύθυνση στην ομάδα μου σε ορισμένα παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ