ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκαζιαντέπ: Ανακοίνωσε τον Μιραλάς και τον παρουσίασε με μπακλαβά

Ο Μιραλάς ποζάρει με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ
Ο Μιραλάς ποζάρει με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ

Η Γκαζιαντέπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς ανήμερα των 33ων γενεθλίων του και καλωσόρισε τον άλλοτε φορ του Ολυμπιακού βάζοντάς τον να ποζάρει με ένα ταψί μπακλαβά (VIDEO).

Μετά από Λιλ, Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό, Έβερτον, Φιορεντίνα και Αντβέρπ, η Γκαζιαντέπ γίνεται η έβδομη κατά σειρά ομάδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος επιθετικός, που είχε μείνει ελεύθερος από την Αντβέρπ, θα μετακομίσει πλέον στην Τουρκία, με την ομάδα της γειτονικής χώρας να ανακοινώνει την απόκτησή μέχρι το τέλος της σεζόν ανήμερα μάλιστα των 33ων γενεθλίων του.

Η φανέλα που θα φοράει από εδώ και πέρα θα έχει το Νο 27 στην πλάτη, με την ομάδα της Super Lig (17η στη βαθμολογία μετά από τις πρώτες 4 αγωνιστικές επί συνόλου 21 ομάδων) να τον καλωσορίζει με ιδιαίτερο τρόπο φτιάχνοντας ένα video όπου τον δείχνει μεταξύ άλλων να ποζάρει κρατώντας ένα ταψί μπακλαβά.

Ο λόγος για αυτό το "πάντρεμα"; Για να κάνουν τον Μιραλάς να δεθεί ακόμα περισσότερο με τη νέα του ομάδα από τη στιγμή που το συγκεκριμένο γλυκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη του Γκαζιαντέπ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ