ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαντρό: "Ο Γκεντουζί έχει ένα υπερβολικό εγώ"

Ο Ματέο Γκεντουζί στο ματς της Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι
Ο Ματέο Γκεντουζί στο ματς της Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι AP PHOTO/LEILA COKER

Ο άλλοτε τεχνικός της Λοριάν, Μικαέλ Λαντρό, μίλησε για την περίπτωση του Ματέο Γκεντουζί κατηγορώντας τον πρώην μέσο της Άρσεναλ για το υπερβολικό εγώ του, ενώ παραδέχθηκε επίσης ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Αν και πάνε περίπου δύο χρόνια από τότε που συνεργάστηκαν στη Λοριάν ο Μικαέλ Λαντρό και ο Ματέο Γκεντούζι, ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει ξεχάσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του 21χρονου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας ο ίδιος στο γαλλικό κανάλι Canal + υποστήριξε πως το πρόβλημα αφορά το υπερβολικό εγώ του:

"Νομίζω ότι θέλει να είναι στο προσκήνιο, να είναι ηγέτης. Πρέπει να είναι αρχηγός ή έστω μεταξύ των αρχηγών και θα προσπαθήσει να το αξιοποιήσει στο έπακρο. Έχει ένα υπερβολικό εγώ.

Αυτός είναι ο τρόπος του. Και αυτό σημαίνει πως οι συμπαίκτες του πρέπει να τον αποδεχτούν όπως είναι, γιατί είναι... πόνος σε καθημερινή βάση. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι και ταλαντούχος", τόνισε ο Λαντρό

Μάλιστα η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή ήταν και ένας από τους λόγους που έκαναν τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, να μην υπολογίζει τον νεαρό Γάλλο.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει τόσο στον Γκεντουζί, όσο και στη διοίκηση ότι δεν βρισκόταν στα βασικά του πλάνα για τη νέα σεζόν. Έτσι, οι "κανονιέρηδες" συμφώνησαν τον περασμένο μήνα για το δανεισμό του στη Χέρτα για ένα χρόνο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ