ΑΕΚ

Γκλάσνερ: "Τελικός το ματς με την ΑΕΚ"

Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Όλιβερ Γκλάσνερ, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Όλιβερ Γκλάσνερ, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Όλιβερ Γκλάσνερ, έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε ότι οι λύκοι αντιμετωπίζουν ως τελικό το ματς τονίζοντας τη σημασία εισόδου στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ (1/10, 21:45) για τα playoffs του Europa League με στόχο τους ομίλους της διοργάνωσης και ο προπονητής των λύκων, Όλιβερ Γκλάσνερ, έπλεξε το εγκώμιο της Ένωσης.

Είναι το τελευταίο βήμα πριν την πρόκριση στους ομίλους. Είναι ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που είναι οργανωμένη αμυντικά, αλλά διαθέτει επιθετικά και δημιουργικούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί.

Σαν προπονητής θέλω να έχω πλήρη ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι κάτι που συμβαίνουν. Όλοι όσοι έχουν έρθει είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Στην ΑΕΚ βλέπω μια καλή αμυντικά ομάδα. Επιθετικά υπάρχουν ο Λιβάγια, ο Ολιβέιρα και ο Μάνταλος, είναι ένα σύνολο που διαθέτει ποιότητα και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός.

Υπάρχουν οι απουσίες του Κάστελς και του Βίκτορ, όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι και θα αποφασίσω ποιοι θα ξεκινήσουν ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο:

Aν η Βόλφσμπουργκ έχει πλεονέκτημα που το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται χωρίς θεατές: "Θεωρώ ότι είναι κρίμα που δεν υπάρχουν θεατές. Οι Έλληνες οπαδοί είναι γνωστοί για τις αντιδράσεις τους και θα χαιρόμουν αν το γήπεδο αύριο ήταν γεμάτο".

Το ποιο είναι το καλύτερο σχήμα στην άμυνα για το παιχνίδι: "Είμαι αναγκασμένος να αλλάζω σχήματα, έχω περισσότερους διαθέσιμους παίκτες και αυτό με χαροποιεί όσον αφορά την άμυνα".

Για το αν το ματς έχει τον χαρακτήρα του τελικού για τη Βόλφσμπουργκ: "Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και γι' αυτό το βλέπω σαν τελικό".


TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ