ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Γκολ για όσκαρ του Κουπμάινερς κόντρα στην Αϊντχόφεν

Οι παίκτες της Άλκμααρ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν
Οι παίκτες της Άλκμααρ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο μέσος της Άλκμααρ, Τέουν Κουπμάιερς, σκόραρε ένα από τα πιο θεαματικά και δύσκολα γκολ της σεζόν, παραβιάζοντας την εστία της Αϊντχόφεν με απίστευτο τακουνάκι μετά από εκτέλεση κόρνερ (VIDEO).

Γκολ που θέλεις να το βλέπεις και να το... ξαναβλέπεις για να συνειδητοποιήσεις πόσο όμορφο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο! Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Άλκμααρ για την Eredivisie, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League να βλέπει την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με ένα γκολ για χειροκρότημα.

Δράστης ο Τέουν Κουπμάιερς, με τον μέσο της Άλκμααρ να σκοράρει απέναντι στην PSV στο "Φίλιπς Στάντιον" με μαγικό τακουνάκι μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά στο 39', για να φτάσει μάλιστα τα 11 τέρματα σε 16 παιχνίδια του τη φετινή σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Τα δύο γκολ του Κουπμάιερς στο πρώτο ημίχρονο (31' πεν. 39') αποδείχτηκαν μάλιστα καταδικαστικά για την Αϊντχόφεν καθώς το φινάλε βρήκε την Άλκμααρ να πανηγυρίζει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 και την PSV να μένει στο -1 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ με ματς περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ