ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκολάρα Μπακασέτα στο 95', γκρέμισε την Τράμπζονσπορ από την κορυφή

Γκολάρα Μπακασέτα στο 95', γκρέμισε την Τράμπζονσπορ από την κορυφή

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε στο 95' για την Αλάνιασπορ και της χάρισε τον βαθμό (2-2) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, βασικός ο Τζαβέλλας.

Για την 28η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig η Αλάνιασπορ τέθηκε αντιμέτωπη με την Τράμπζονσπορ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν με 2-1 μπροστά στο σκορ και στο 90'+5' "χτύπησε" ο Τάσος Μπακασέτας. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική ντρίμπλα έξω από την περιοχή, σούταρε με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρντεσλέρ.

Με το τελικό 2-2 η Τράμπζονσπορ έπεσε στη δεύτερη θέση (57 βαθμοί σε 28 ματς) και πλέον βρίσκεται στο -2 από τη Μπασακσεχίρ. Η Αλάνιασπορ, για την οποία βαασικός ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, βρίσκεται στην έκτη θέση με 44 βαθμούς και απολγισμό 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Ο Μπακασέτας έφτασε τα έντεκα γκολ στη σεζόν, εκ των οποία τα επτά έχουν επιτευχθεί στο πρωτάθλημα. Πρόκριση στην Ευρώπη δίνει η 4η θέση (προκριματικά Europa League), όπου τώρα βρίσκεται η Γαλατασαράι με 51 βαθμούς (πέμπτη η Μπεσίκτας με 47).

Δείτε το γκολ του Μπακασέτα:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ