ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ίσως στο μέλλον να ξοδέψουμε 100 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον για την Premier League @ 2021 GARETH COPLEY/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο κυνήγι του Έρλινγκ Χάλαντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του έριξε λάδι στη φωτιά υποστηρίζοντας ότι στο μέλλον οι Πολίτες ενδέχεται να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφών τους για έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι ποια ομάδα θα επενδύσει ένα τεράστιο ποσό πάνω του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μία ομάδα θα πρέπει να πληρώσει 150 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσει. Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν τον Νορβηγό σταρ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης των Πολιτών με την Ντόρτμουντ για το Champions League (6/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, SPORT 24) τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει αποφασίσει να ξοδέψει 100 εκατομμύρια λίρες (117 εκατομμύρια ευρώ) για έναν παίκτη, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί στο μέλλον.

"Μέχρι στιγμής, η ομάδα δεν έχει αποφασίσει να ξοδέψει 100 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη. Ίσως στο μέλλον να γίνει, όταν η ομάδα αποφασίσει ότι είναι απαραίτητη η βελτίωσή της για τα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια.

Το να ξοδέψεις τόσα χρήματα για έναν παίκτη δεν σου δίνει το πλεονέκτημα να νικήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όλοι συνεισφέρουν. Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται από έναν παίκτη" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάλαντ, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Τρίτη (6/4): "Είναι καταπληκτικός, αλλά δεν είναι αρμόζει να μιλήσω για εκείνον. Τα νούμερα μιλούν μόνα τους. Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο.

Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, όλοι το ξέρουν αυτό. Ένας τυφλός θα καταλάβαινε ότι είναι καλός επιθετικός, δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής".

Photo credits: © 2021 Gareth Copley/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ