ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Αγκουέρο πρέπει να δείξει ότι αξίζει νέο συμβόλαιο"

Manchester City's coach Josep Guardiola, left, congratulates his player Kun Aguero during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's coach Josep Guardiola, left, congratulates his player Kun Aguero during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως ο Σέρχιο Αγκουέρο πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να πάρει ένα καινούργιο συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι, νίκησε 1-0 την Άρσεναλ, με τον Σέρχιο Αγκουέρο να επιστρέφει στη δράση έπειτα από τέσσερις μήνες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο Αργεντινός μέσα από τις εμφανίσεις του θα δείξει αν θα κερδίσει ένα καινούργιο συμβόλαιο με τους "Πολίτες".

Ο Καταλανός προπονητής ανέφερε πως "το σημαντικό είναι ο Σέρχιο να επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση, να αποκτήσει ρυθμό, να μην έχει άλλους τραυματισμούς και να παίζει καλά.

Γνωρίζουμε τι σημαίνει για μας, ξέρουμε πόσο τον εκτιμούμε, αλλά πρέπει να δείξει πράγματα όπως όλοι οι άλλοι, όπως εγώ. Να δείξουμε ότι αξίζουμε να συνεχίσουμε εδώ, να παίζουμε καλά και να νικάμε".

Εν συνεχεία, ο Γκουαρδιόλα τόνισε: "Μετά, εγώ και η διοίκηση θα αποφασίσουμε, όμως όταν παίζει στο επίπεδό του και εμείς δεν έχουμε αμφιβολίες ότι θα μείνει μέχρι όποτε αποφασίσει. Είναι μοναδικός για εμάς, τους φιλάθλους, για όλους.

Το να έχουμε τον Σέρχιο στο χορτάρι, μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Μας έλειψε πολύ σε αρκετές στιγμές της προηγούμενης σεζόν, οπότε είναι καλά νέα για εμάς το ότι επέστρεψε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ