ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Γκρέμιο: Ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Ραφίνια

Ο Ραφίνια κατά την παρουσίαση του από την Γκρέμιο
Ο Ραφίνια κατά την παρουσίαση του από την Γκρέμιο PRINT SCREEN TWITTER ΓΚΡΕΜΙΟ

Παίκτης της Γκρέμιο και επίσημα είναι από τη Δευτέρα (29/3) ο Ραφίνια με τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού να επιστρέφει στη Βραζιλία. (VIDEOS)

Με τη φανέλα της Γκρέμιο θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα και τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο ο Ραφίνια ο οποίος επέστρεψε στη Βραζιλία μετά το πέρασμα του για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό. Η νέα του ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του:

"Η Γκρέμιο ανακοινώνει πως ο Ραφίνια αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για το 2021. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Γεννημένος στην Λοντρίνα ο Ραφίνια πρόσφατα επέστρεψε από το δεύτερο πέρασμα του στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Το πρώτο του ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το 2013 πήγε σε μια ομάδα με την οποία κατέκτησε τα πάντα, τη Μπάγερν Μονάχου. Με τους Γερμανούς κέρδισε επτά πρωταθλήματα αλλά και το Champions League.

Στη Βραζιλία ο διεθνής παίκτες έχει φορέσει τη φανέλα της Φλαμένγκο βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα της Βραζιλίας αλλά και το "Copa Libertadores" το 2019. Επίσης κατέκτησε το Σούπερ Καπ της Βραζιλίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, θα περάσει από εξετάσεις και όταν ολοκληρωθούν και αυτές θα γίνει η παρουσίαση του".

Τη Δευτέρα ο Ραφίνια βρέθηκε αρχικά στο προπονητικό κέντρο της Γκρέμιο όπου γνώρισε τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

Εν συνεχεία πήγε και στο γήπεδο όπου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής με τη φανέλα της Γκρέμιο και μάλιστα έκανε και κάποια κόλπα με τη μπάλα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη παρουσίαση του με τον Βραζιλιάνο μπακ να φοράει και στη Γκρέμιο το αγαπημένο του "13".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ