ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριεζμάν: "Ο Μέσι είναι μέχρι θανάτου μαζί μου"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ τον στηρίζει "μέχρι θανάτου" απ' την στιγμή που είναι στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στη 13η θέση με μόλις 11 βαθμούς, ύστερα από οχτώ αγώνες και στο -12 από την πρωτοπόρο Σοθιεδάδ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τον Αντουάν Γκριεζμάν, ύστερα από τις δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του Γάλλου για τον 33χρονο σούπερ σταρ, αλλά και την απάντηση του Μέσι μετά από αγώνα της εθνικής Αργεντινής.

Με το τοπίο να παραμένει θολό, ο Γκριεζμάν αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "Movistar" προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αλλά και τα δώσει τη δική του οπτική και για την αγωνιστική εικόνα του.

"Μπορεί να υπάρχουν σχόλια για εμένα ακόμα και στα αποδυτήρια, αλλά προτιμώ να δώσω απαντήσεις μέσα στο γήπεδο", σχολίασε αρχικά ο Γάλλος σούπερ σταρ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη συζήτηση που είχε με τον Μέσι:

"Μίλησα με τον Λίο μόλις έφτασα και μου είπε ότι πληγώθηκε όταν αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα την πρώτη φορά (σ.σ. καλοκαίρι του 2018) επειδή είχε κάνει σχόλια δημόσια για εμένα και τελικά είπα όχι. Όμως, στη συνέχεια μου εξήγησε πως απ' την στιγμή που είμαι μέλος της ομάδας του, τότε θα είναι μέχρι θανάτου μαζί μου και το αισθάνομαι καθημερινά".

Για το γεγονός πως γύρισε το ντοκιμαντέρ "The Decision" το καλοκαίρι του 2018, όταν αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα: "Ήθελα να δείξω στον στόχο πώς λειτουργεί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν. Ακούς πολλούς ανθρώπους, αλλά στο τέλος εσύ είσαι που παίρνεις την απόφαση. Η σύζυγός μου με βοήθησε, δεν ήταν εύκολο.

Οι γονείς μου ήταν θυμωμένοι τόσο για την απόφασή μου όσο και για το ντοκιμαντέρ, διότι προτιμούσαν απλά να απαντήσω αν θα μείνω ή θα φύγω από την Ατλέτικο. Ήθελαν να με δουν να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήμουν έτοιμος ακόμα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ