CHAMPIONS LEAGUE

Γουεμπό: "Ο γιατρός μού έδωσε χάπια για να μπορώ να κοιμηθώ"

Ο Γουεμπό πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί και την Μπασάκσεχιρ στις 9 Δεκεμβρίου μία μέρα μετά την ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπό του για το Champions League.
Ο Γουεμπό πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί και την Μπασάκσεχιρ AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Πιερ Γουεμπό μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά από την ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι Παρί - Μπασάκσεχιρ τονίζοντας ότι χρειάστηκε να πάρει χάπια για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Σάλος προκλήθηκε στο ματς μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπασακσεχίρ στο "Παρκ Ντε Πρενς" για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο την Τετάρτη (9/12), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για ρατσιστικό σχόλιο που απηύθυνε ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα προς τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιερ Γουεμπό. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μία μέρα αργότερα την Πέμπτη (10/12).

Ο Γουεμπό, ο οποίος ευχαρίστησε με δηλώσεις του τον Ερντογάν για τη στήριξή του, μίλησε στο BBC Sport για το περιστατικό τονίζοντας ότι χρειάστηκε να πάρει χάπια ώστε να μπορέσει να κοιμηθεί.

"Τώρα θα έχουμε την ημέρα πριν την 8η Δεκεμβρίου και την ημέρα μετά. Πάντα θα την θυμάμαι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αγχωτικό. Είδα γιατρό, ώστε να μου δώσει χάπια και να μπορέσω να κοιμηθώ" ανέφερε ο βοηθός προπονητή της Μπασάκσεχιρ.

Ο Γουεμπό υποστήριξε ότι ήταν οι τρεις πιο δύσκολες μέρες της καριέρας του: "Δεν θέλω οι άνθρωποι να είναι συγκεντρωμένοι σε μένα. Θα ήταν ντροπή να με θυμούνται γι' αυτό. Είμαι ντροπιασμένος για να είμαι ειλικρινής. Αυτές οι τρεις μέρες ήταν οι πιο δύσκολες της καριέρας μου".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ