ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Χιμένες μετά τη σύγκρουσή του με τον Λουίζ

Ο Ραούλ Χιμένες είναι πεσμένος στο χορτάρι του Emirates μετά από εναέρια σύγκρουσή του  με τον Νταβίντ Λουίζ στο ματς μεταξύ της Άρσεναλ και της Γουλβς για την Premier League
Ο Ραούλ Χιμένες είναι πεσμένος στο χορτάρι του Emirates μετά από εναέρια σύγκρουσή του με τον Νταβίντ Λουίζ στο ματς μεταξύ της Άρσεναλ και της Γουλβς για την Premier League JOHN WALTON/POOL VIA AP

Ο Ραούλ Χιμένες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι μετά από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Νταβίντ Λουίζ στο ματς με την Άρσεναλ, με τον φορ της Γουλβς να διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Η Γουλβς πανηγύρισε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Άρσεναλ για την 10η αγωνιστική της Premier League, με το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να έρχεται από τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, ωστόσο το μυαλό των παικτών των λύκων στο φινάλε του ματς ήταν αλλού.

Όχι στο να πανηγυρίσουν αλλά να φροντίσουν να μάθουν με αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Ραούλ Χιμένες, με τον Μεξικανό επιθετικό να πρωταγωνιστεί σε εναέρια σύγκρουση με τον Νταβίντ Λουίζ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και να σωριάζεται στο έδαφος, για να μεταφερθεί με οξυγόνο εκτός γηπέδου και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης υπέστη κάταγμα στο κρανίο από τη σύγκρουση που είχε στον αέρα με τον Βραζιλιάνο στόπερ της Άρσεναλ και κρίθηκε επιβεβλημένο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία έγινε και είχε επιτυχία.

"Ο παίκτης νιώθει καλά μετά την επέμβαση που του έγινε σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Έκτοτε έχει δει τη σύντροφό του, Ντανιέλα και τώρα ξεκουράζεται.

Θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για λίγες μέρες, μέχρι να αρχίσει την αποθεραπεία του", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γουλβς για την πορεία της υγείας του Ραούλ Χιμένες μετά από το πολύ δυσάρεστο περιστατικό που του συνέβη στο ματς του "Emirates".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΟΥΛΒΣ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ