PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 2-0: Ο Ποντένσε την οδήγησε στην τρίτη θέση

Ο Ποντένσε πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σε ματς για την Premier League
Ο Ποντένσε πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ANDREW BOYERS/POOL VIA AP

Η Γουλβς με τον Ποντένσε να βρίσκει δίχτυα, κέρδισε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας του Μιλιβόγεβιτς που αποβλήθηκε στο 86', και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω.

Η Γουλβς ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας επικρατώντας 2-0 με τον Ντανιέλ Ποντένσε να σκοράρει και να οδηγεί την ομάδα του στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους "λύκους" όμως να έχουν ένα ματς περισσότερο.

Ο Πορτογάλος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην Premier League με πλασέ από κοντά και ήταν ο νικητής στην άτυπη μονομαχία με τον έτερο πρώην ερυθρόλευκο, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στο 86'.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Νούρι και ήρθε ο Ποντένσε στο 26' με πλασέ από κοντά μετά από μπαλιά από τα δεξιά για να σκοράρει, να γράψει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Καθώς όσο και αν προσπάθησαν εν συνεχεία οι δύο ομάδες δεν άλλαξαν τα δεδομένα.

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Ρούμπεν Νέβες, Νούρι, Νέτο (76' Ζοάο Μουτίνιο), Ποντένσε (76' Τραορέ), Χιμένες.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Κλιν, Κουγιατέ, Νταν, Βαν Άνχολτ, Τάουνσεντ (72' Αγιού), Ρίντεβαλντ, Μιλιβόγεβιτς, Σλουπ (65' Εζέ), Μπατσουαγί (84' Μπεντεκέ), Ζαχά

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ