ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γραμμόζης: Ανακοινώθηκε από τη Σάλκε έως το 2022

Ο Γραμμόζης στον πάγκο της Ντάρμσταντ
Ο Γραμμόζης στον πάγκο της Ντάρμσταντ ΥOUTUBE

Η Σάλκε έκανε γνωστή την απόκτηση του Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο της σωτηρίας της ομάδας, ενώ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη προπονητική πρόκληση της καριέρας του. Η Σάλκε ανακοίνωσε ότι ο 42χρονος Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2022.

Έτσι, ο Γραμμόζης θα παραμείνει στους Βασιλικούς Μπλε ανεξάρτητα αν παραμείνουν ή όχι στην Bundesliga. Η Σάλκε, ύστερα από 23 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση με εννιά βαθμούς και στο -9 από την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία είναι στη ζώνη των μπαράζ.

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι ο σωστός προπονητής για να αναλάβει το τελευταίο τρίτο της σεζόν. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, αλλά απομένουν 11 αγωνιστικές στην Bundesliga. Θέλουμε όσο περισσότερη επιτυχία γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια" σχολίασε ο Πίτερ Κνέμπελ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα αθλητικά ζητήματα της ομάδας.

"Ανυπομονώ γι' αυτή την εμπειρία. Θα αξιοποιήσουμε το λίγο χρονικό διάστημα για να αποκτήσω εικόνα της ομάδας μας. Φυσικά θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στη Μάιντς" δήλωσε με τη σειρά του ο Γραμμόζης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ