ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Γύρισε η γλώσσα στον κίπερ της Δόξας Δράμας αλλά έμεινε ως το τέλος στο παιχνίδι

Ο γκολκίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης
Ο γκολκίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης, έμεινε αναίσθητος για περίπου δύο λεπτά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα καθώς του είχε γυρίσει τη γλώσσα, ωστόσο όταν συνήλθε αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Ένα σπάνιο και συνάμα απίστευτα ασυνήθιστο σκηνικό έλαβε χώρα το Σάββατο (15/5) στο πλαίσιο αγώνα της Super League 2 μεταξύ των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας.

Πρωταγωνιστής ο κίπερ των "μαυραετών", Μιχάλης Ηλιάδης που με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων έκανε άπαντες να κοκκαλώσουν όταν έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο από σύγκρουση με συμπαίκτη του.

Ο Ηλιάδης έμεινε αναίσθητος για δύο λεπτά καθώς του είχε γυρίσει η γλώσσα, με τον γιατρό του αγώνα, Θανάση Κουτή, να τρέχει άμεσα στο σημείο και να καταφέρνει να επαναφέρει στη γλώσσα στη θέση της, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Ο κίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης
Ο κίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης EUROKINISSI SPORTS

Παρά τις συστάσεις που δέχτηκε πάντως από τον γιατρό να διακομιστεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω εξετάσεις, ο κίπερ της ομάδας της Δράμας επέμεινε πως είναι καλά και ζήτησε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο αρνούμενος να αποχωρήσει.

Ο κίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης
Ο κίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης EUROKINISSI SPORTS

Κάτι που έγινε, με το τεχνικό επιτελείο της Δόξας Δράμας να πείθεται και να μην προχωράει στην αντικατάστασή του, παρότι είχε σηκωθεί για ζέσταμα ο αναπληρωματικός κίπερ Θεοδοσιάδης, με τον Ηλιάδη να μένει μάλιστα στο ματς μέχρι το φινάλε που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο κίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης
Ο κίπερ της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης EUROKINISSI SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ