ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

H Νυρεμβέργη ανακοίνωσε το δανεισμό του Μαυροπάνου

H Νυρεμβέργη ανακοίνωσε το δανεισμό του Μαυροπάνου

Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Παίκτης της Νυρεμβέργης είναι με κάθε επισημότητα ο Ντίνος Μαυροπάνος. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου στόπερ με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο νεαρός αμυντικός έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/01) στη Νυρεμβέργη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ενδιαφέρον για τον Μαυροπάνο είχαν δείξει κι ελληνικές ομάδες, αλλά ο ποδοσφαιριστής ήθελε να παραμείνει κάτοικος εξωτερικού. Στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, καθώς οι διοικούντες την Άρσεναλ πιστεύουν στις δυνατότητές του.

Ο Μαυροπάνος θα φοράει το Νο.3 στη φανέλα, ενώ το απόγευμα θα ταξιδέψει στο Προπονητικό Κέντρο της Μαρμπέλα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας.

H ανακοίνωση της Νυρεμβέργης:

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα αντί 2.100.000 ευρώ, με τον υψηλόσωμο στόπερ να έχει αγωνιστεί σε οχτώ παιχνίδια με την πρώτη ομάδα των κανονιέρηδων. H Nυρεμβέργη είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Καρλσρούη που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Λίγο αργότερα, ήρθε κι η ανακοίνωση από την Άρσεναλ, η οποία ευχήθηκε καλή τύχη στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ