Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo η UEFA θα ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα (5/10) ότι θα επιτρέπεται η σταδιακή παρουσία φιλάθλων στο Champions League με την τελική απόφαση να εναπόκειται στις αρχές της χώρας που φιλοξενεί το ματς.

Το ματς του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Σεβίλλη λειτούργησε πιλοτικά για την UEFA καθώς η Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης φιλοξένησε για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού θεατές σε ευρωπαϊκό ματς.

ADVERTISING

Το γήπεδο της ουγγρικής πρωτεύουσας γέμισε κατά το 1/4 της χωρητικότητάς του (15.000) αποτελώντας οδηγό για την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo η UEFA θα ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα (5/10) ότι θα επιτρέπεται η σταδιακή παρουσία φιλάθλων στο Champions League με τήρηση αποστάσεων και χρήση προστατευτικών μέτρων .

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ η τελική απόφαση θα εναπόκειται στις αρχές της χώρας που φιλοξενεί το ματς. Για παράδειγμα μέχρι τώρα η Γαλλία έχει θεσπίσει ως ανώτατο όριο προσέλευσης 5.000 θεατές, η Γερμανία μέχρι και 10.000, η Αγγλία και η Ισπανία δεν το έχουν επιτρέψει ακόμη και τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο.

ADVERTISING

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στους ομίλους του Champions League συμμετέχει ο Ολυμπιακός.