STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ανάλυση των φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ: "Ήταν πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στην Τούμπα, δεν ήταν του Ολυμπιακού στα Γιάννενα"

Η ανάλυση των φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ: "Ήταν πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στην Τούμπα, δεν ήταν του Ολυμπιακού στα Γιάννενα"

Δείτε το VIDEO όπου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναλύει τις επίμαχες φάσεις της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Το γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε με τη χρήση VAR δεν συμπεριλαμβάνεται στις φάσεις που αναλύονται.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, στο video που δημοσιεύει κάθε Τρίτη η ΚΕΔ.

Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός, που προκάλεσε την αντίδραση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δεν υπάρχει ανάλυση από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα 05/10 με την οποία εξηγούσε ότι η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ ήταν σωστή.

Στο βίντεο διάρκειας έντεκα λεπτών υπάρχουν φάσεις από όλα τα ματς της αγωνιστικής. Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ καταλήγει στα εξής.

  • Έχει γίνει λάθος στην Τούμπα, έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε μαρκάρισμα του Μάτος.
  • Είναι σωστή η απόφαση να μη δοθεί πέναλτι στον Σεμέδο στο ΠΑΣ - Ολυμπιακός.
  • Κακώς δεν δόθηκε φάουλ υπέρ του Άρη για το τράβηγμα του Βέλεθ, ο οποίος έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα.
  • Είναι σωστή η κόκκινη στον Μάνταλο στο Περιστέρι.
  • Σωστά το πέναλτι και κίτρινη στον Βάντερσον έγινε φάουλ και κόκκινη στο Παναιτωλικός-Αστέρας.
  • Σωστά υποδείχθηκε χέρι-πέναλτι στο Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ.
  • Το VAR σωστά πήρε πίσω το πέναλτι που δόθηκε στη Λαμία στο ματς με το Βόλο.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΟΚ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΛ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ