ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει ξανά τον Λεβ παρά το αποτυχημένο πέρασμά του

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ (AP Photo/Martin Meissner)
Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Γιόαχιμ Λεβ για να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη συνεργασία τους μόνο επιτυχημένη δεν ήταν.

Η Φενέρμπαχτσε έχει μείνει αρκετά πίσω στο τουρκικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον Ερόλ Μπουλούτ.

Η "Bild" το πάει ένα βήμα παρακάτω αφού αποκαλύπτει το φλερτ ανάμεσα στην τουρκική ομάδα και τον Γιόαχιμ Λεβ. Η συνεργασία του 61χρονου κόουτς με την Εθνική Γερμανίας θα ολοκληρωθεί και ήδη κάποιες ομάδες φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει.

Φενέρμπαχτσε και Λεβ είχαν συνεργαστεί ξανά πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια και το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1998-99 ο Λεβ ήταν στον πάγκο της τουρκικής ομάδας κατά την οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του κυπέλλου UEFA.

Ακόμα χειρότερο ήταν το δεύτερο πέρασμα του από την Τουρκία σχεδόν 1,5 χρόνο αργότερα. Τον Δεκέμβριο του 2000 ο Λεβ ανέλαβε την Αδάνασπορ και μέχρι τις 2 Μαρτίου όταν και απολύθηκε δεν μέτρησε ούτε μία νίκη σε έξι ματς (2 ισοπαλίες και 4 ήττες).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ