NATIONS LEAGUE

Η στήριξη του Σάουθγκεϊτ στον Μαγκουάιρ μετά την κόκκινη κάρτα

Ο Μαγκουάιρ με τον Σάουθγκεϊτ
Ο Μαγκουάιρ με τον Σάουθγκεϊτ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρι Σάουθγκεϊτ, σε δηλώσεις του στο Sky Sports, αναφέρθηκε στον Χάρι Μαγκουάιρ, τον οποίο και στήριξε μετά την αποβολή του στον αγώνα της Αγγλίας κόντρα στη Δανία (0-1).

Η Αγγλία το βράδυ της Τετάρτης (15/10) σημείωσε την πρώτη της ήττα στο Nations League κόντρα στη Δανία (0-1). Η ομάδα του Γκάρι Σάουθγκεϊτ έμεινε από το 31ο λεπτό με 10 παίκτες, καθώς ο Χάρι Μαγκουάιρ είδε τη δεύτερη κίτρινή κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και αποβλήθηκε από το γήπεδο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει ότι ο 27χρονος αμυντικός διανύει μία δύσκολη περίοδο και σε δηλώσεις του στο Sky Sports έσπευσε να τον στηρίξει:

χει λάβει κάθε είδους κριτική, ακόμα και από ανθρώπους που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα. Κανένας από εμάς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο επίκεντρο με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι, έτσι;

Για μένα, είναι ένας κορυφαίος παίκτης και ένα τεράστιο κομμάτι αυτού που κάνουμε. Έχει μια περίοδο όπου λαμβάνει πάρα πολλά σχόλια. Είναι αρκετά μεγάλος για να το αντιμετωπίσει και θα γίνει πιο δυνατός από αυτό Έχει την πλήρη υποστήριξή μας και ξέρω ότι και η ομάδα του θα κάνει το ίδιο", τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε στο επίκεντρο και δέχθηκε έντονη κριτική για το περιστατικό στη Μύκονο -καταδικάστηκε σε αναστολή για επίθεση, αντιστάθηκε τη σύλληψη και αποπειράθηκε επανειλημμένα να δωροδοκήσει- εξακολουθεί να απασχολεί και να κατηγορείται από πολλούς, αλλά όχι όμως, και από τον Σάθουγκεϊτ.

TAGS NATIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ