ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Τζένοα θέλει για αρχηγό τον Παπασταθόπουλο και περιμένει την απάντησή του"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Άρσεναλ AP PHOTO/MATT DUNHAM

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Τζένοα αναμένει την απάντηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών, ενώ του προσφέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο 32χρονος στόπερ θα αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Άρσεναλ, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, όπου το SPORT24 ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης, δυνατά με την περίπτωσή του ασχολούνται τόσο η Τζένοα όσο κι η Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα, στην οποία ο Sokratis αγωνίστηκε για μία διετία (2008-10), έχουν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών και περιμένουν την απάντησή του.

Ωστόσο, θέλοντας να τον δελεάσουν ακόμη περισσότερο, τον έχουν ενημερώσει πως θέλουν να του προσφέρουν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας να παραμείνει στη Serie A. Θυμίζουμε πως η Τζένοα είναι στη 19η θέση με 11 βαθμούς, ύστερα από 16 αγώνες, και στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ