ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ιατρούδης: "Εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξή μου η Φόλενταμ"

Ο Ιατρούδης με τη φανέλα του Εργοτέλη
Ο Ιατρούδης με τη φανέλα του Εργοτέλη EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ιατρούδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φόλενταμ τονίζοντας ότι θα δώσει το 100% του εαυτού του, ώστε να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Γιάννη Ιατρούδη στην Φόλενταμ, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η ολλανδική ομάδα καλωσόρισε τον 21χρονο επιθετικό με ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει την ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Ελλάδας, στιγμές από την κατάκτηση του Euro 2004, αλλά και στιγμιότυπα από την παρουσία Ελλήνων στην Ολλανδία, με τον Γιάννη Ιατρούδη να παρουσιάζεται στο τέλος.

Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φόλενταμ, τόνισε ότι είναι χαρούμενος, ενώ θεωρεί ότι πήγε σε ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Φόλενταμ. Πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την περαιτέρω ανάπτυξη μου, ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου, όχι μόνο για να πετύχω γκολ, αλλά κυρίως για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω με τη Φόλενταμ" ανέφερε ο Γιάννης Ιατρούδης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ