ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: Είναι στο καστ της νέας ταινίας "Αστερίξ και Οβελίξ"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θέλει να δείξει σε όλους ότι μπορεί εκτός από το χορτάρι να διακριθεί και στη μεγάλη οθόνη, με τον Σουηδό να ανακοινώνει πως θα έχει ρόλο στη νέα κινηματογραφική ταινία των Αστερίξ και Οβελίξ.

Για μία προσωπικότητα όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δεν υπάρχει κάτι που να διστάζει να δοκιμάσει. Έτσι, μετά απο την όμορφη εμπειρία του με τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο όπου έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες, τώρα είναι έτοιμος για ένα ακομα βήμα στο χώρο του θέαματος.

Συγκεκριμένα σε αυτόν της έβδομης τέχνης, με τον 39χρονο Σουηδό διεθνή στράικερ της Μίλαν να ενημερώνει τους πολυάριθμους φανς του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram πως θα τον δουν σύντομα να υποδύεται το ρόλο του... Antivirus.

Πού; Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους διάσημους Γαλάτες, Αστερίξ και Οβελίξ, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2022 και η οποία θα έχει τίτλο "Αστερίξ και Οβελίξ: Ο δρόμος του Μεταξιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ