ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Νιώθω σαν αρχηγός, επέλεξα τη Μίλαν για τη δυσκολία"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον αγώνα της Μίλαν με την Τορίνο στο Σαν Σίρο στις 9 Ιανουαρίου του 2021.
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον αγώνα της Μίλαν με την Τορίνο Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με συνέντευξή του στην Corriere dello Sport υποστήριξε ότι επέλεξε να μετακομίσει στην Ευρώπη και τη Μίλαν, διότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα.

Συνέντευξη στην Corriere dello Sport, παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός στράικερ μίλησε για την καριέρα του και για τη φετινή σεζόν της Μίλαν, που στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος,

"Σήμερα νιώθω σαν αρχηγός. Η ομάδα με ακολουθεί. Δέκα χρόνια πριν ήταν μία διαφορετική Μίλαν. Επίσης η Μίλαν που βρήκα το 2020 ήταν διαφορετική. Δουλέψαμε και θυσιάσαμε τους εαυτούς μας και φαίνονται τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να κρίνω τι ήταν εδώ πριν από εμένα. Είναι αλήθεια ότι κάνουμε υπέροχα πράγματα, αλλά είναι αλήθεια επίσης ότι δεν έχουμε κερδίσει κάτι ακόμη" ανέφερε αρχικά ο Ιμπραχίμοβιτς που εξήγησε τον ρόλο του στην ομάδα.

Όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος υποστήριξε: "Πρωταθλητές; Είναι νωρίς. Έχουμε μπροστά μας ολόκληρο τον δεύτερο γύρο. Επίσης, το να θέτεις στόχους, είναι το να θέτεις και όρια. Δεν το κάνω ποτέ αυτό. Ο δεύτερος είναι ο πρώτος από τους τελευταίους. Θέλω να βγάλω το καλύτερο από εμένα και την ομάδα".

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις ΗΠΑ, αλλά και για τον λόγο που επέλεξε την Μίλαν: "Στις ΗΠΑ ανακάλυψα ότι είμαι ακόμη ποδοσφαιριστής μετά από τον τραυματισμό μου. Σκέφτηκα, αν πρέπει να συνεχίσω ή να σταματήσω. Ο Μίνο Ραϊόλα μου είπε είναι εύκολο να αποσυρθείς στην Αμερική, δοκίμασε να το κάνεις στην Ευρώπη. Δοκίμασα τη Μίλαν γιατί ήταν η πιο δύσκολη".

Τέλος, μίλησε και για το συμβόλαιό του στους ροσονέρι που λήγει στο τέλος του χρόνου: "Όσο είμαι καλά, θα συνεχίσω. Τον Ιούνιο το συμβόλαιό μου λήγει και θα μιλήσουμε γι' αυτό. Δεν θέλω να παγιδέψω τον εαυτό μου σε αδιέξοδα, ούτε να παγιδέψω την ομάδα μου. Θα δούμε, δεν αποκλείω τίποτα".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ