ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Πάρα πολλή απογοήτευση αλλά δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υποστήριξε πως η Μίλαν αποκλείστηκε άδικα από τη συνέχεια του Europa League έχοντας παίξει καλά και στα δύο παιχνίδια της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της μάχης του σκουντέτο.

Η Μίλαν έφυγε με το 1-1 από το "Ολντ Τράφορντ" χάρη σε γκολ του Κιάερ στις καθυστερήσεις την προηγούμενη εβδομάδα όμως στη ρεβάνς δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί και με το γκολ που σημείωσε ο Πογκμπά στο "Σαν Σίρο" και χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμεινε εκτός συνέχειας Europa League.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άπαντες στο στρατόπεδο των ροσονέρι είναι απογοητευένοι καθώς θεωρούν πως ήταν καλοί και στα δύο ματς της σειράς για τους '16" της διοργάνωσης και ότι πλήρωσαν ουσιαστικά ένα μόνο λάθος τους.

"Υπάρχει πάρα πολλή απογοήτευση και είναι φυσιολογικό. Μας έλειψε το γκολ και στην πρώτη της ευκαιρία το βρήκε η Γιουνάιτεντ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε αλλά ακόμα και από αρνητικές στιγμές μαθαίνεις και μεγαλώνεις.

Το πρωτάθλημα πάντως δεν έχει τελειώσει, εγώ παίζω για να νικάμε. Θα είναι ωραίο να βγούμε στο Champions League αλλά ο στόχος μας είναι το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Δεν μπορώ να μιλώ για την επόμενη χρονιά, τώρα σκέφτομαι μόνο το παρόν", τόνισε ο 39χρονος Σουηδός στράικερ και πρόσθεσε: "Η ομάδα πιστεύει σε αυτό που κάνει, έχουμε ωριμάσει όσον αφορά στη νοοτροπία μας. Αυτοί οι παίκτες δεν αποδέχονται την ήττα, ακόμα και στην προπόνηση, και αυτό είναι κάτι θετικό για μας".

Σημειώνεται πως η Μίλαν έχει πλέον πολύ δύσκολο έργο στην προσπάθειά της να ολοκληρώσει τη σεζόν με κάποιο τίτλο αφού μετά την ήττα της με 1-0 από την Νάπολι για την 27η αγωνιστική της Serie A έμεινε εννέα πόντους πίσω από την κορυφή και τη συμπολίτισσά της, Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ